Шляхом вітчизняної переробки Олександр Одеська область. НА ОДЕЩИНІ у короткий термін, а саме за чотири місяці збудовано новий завод, на якому здійснюється кондитерська переробка фундука. За інформацією засновника підприємства Максима Шейка, будівництво обійшлось у понад 700 тис. євро, зокрема більш ніж 400 тис. пішло на придбання необхідного обладнання. Частку вкладень — майже 207 тис. євро (8 млн грн) перекрили кошти державного гранту за програмою «єРобота». Завод зводився в умовах війни прискореними темпами; після того як отримали італійське обладнання, змонтували пакувальну лінію українського виробництва. Відтак підприємство здійснює переробку аграрної сировини у продукцію, що відповідає сучасним споживчим стандартам як на вітчизняному ринку, так і на європейському. |