Архів
Вівторок,
5 грудня 2023 року

№ 49 (20041)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Грудень
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Медалепад у Друскінінкаї

Микола МОТОРНИЙ.

Пауерліфтинг. 5 золотих, 5 срібних та одну бронзову медалі завоювали українські спортсмени на чемпіонаті світу з пауерліфтингу, який завершився в литовському місті Друскінінкай. І чоловіча, і жіноча збірні посіли перші місця у командній першості. А в абсолютному заліку серед чоловіків наші спортсмени зайняли весь п’єдестал пошани! На першому місці Володимир Рисєв, на другому — Костянтин Мусієнко, на третьому — Олексій Бичков. Лариса Соловйова виборола третє місце в абсолютному заліку серед жінок.

Пауерліфтинг — силовий вид спорту, в якому змагаються з трьох дисциплін: присідання зі штангою на плечах, жим штанги лежачи та піднімання штанги.

Фігурне катання. На третю сходинку п’єдесталу пошани міжнародного турніру з фігурного катання Tallinn Trophy у столиці Естонії зійшов український одиночник Кирило Марсак. 19-річний уродженець Херсона показав перший результат у короткій програмі, третій — у довільній і в підсумку зі своєю найкращою сумою в сезоні 193.23 бала виборов бронзу, пропустивши вперед із незначною різницею в балах суперників із Ізраїлю та Казахстану.

Футбол. Збірна України з футболу візьме участь у матчах відбіркового плей-оф чемпіонату Європи-2024. За підсумками жеребкування у півфіналі заключної стадії відбору суперником українців 21 березня наступного року стане збірна Боснії та Герцеговини. Гра відбудеться на стадіоні «Біліно Поле» в Зеніці. Переможець цього матчу зустрінеться у вирішальному двобої із сильнішою командою в парі Ізраїль — Ісландія.

Результати жеребкування прокоментував головний тренер збірної Сергій Ребров: «Я вже казав, що немає різниці, хто випаде нам на жеребкуванні. Будемо готуватися до цього суперника. Поки що рано про щось казати — попереду ще три-чотири місяці підготовки. Дуже важливо, в якому стані підійдуть усі наші гравці до матчів плей-оф. Я впевнений, що ми будемо готові до березневих зустрічей. У збірної Боснії і Герцеговини хороші гравці. Навіть попри те що вони не дуже добре виступили у своїй групі в цьому відбірковому циклі».

Україна двічі зустрічалася з Боснією та Герцеговиною у відборі на чемпіонат світу-2022. «Синьо-жовті» у двох матчах набрали чотири з шести можливих очок: нічия (1:1) і перемога на виїзді (2:0).

Нагадаємо, основну частину кваліфікації Україна завершила на третьому місці в групі, пропустивши уперед команди Англії та Італії — фіналістів континентального чемпіонату 2020 року.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Загроза для аграріїв
Читати
У плані — розпродаж держави
Читати
Нарешті евакуювали
Читати
Щоб не оббивати порогів
Читати
Розслідування завершено
Читати
Ворог убиває цивільних
Читати
Гіркі наслідки війни
Читати
Скарб повернувся додому
Читати
Вічна пам’ять легендарному українцю
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове