Архів
Вівторок,
7 травня 2024 року

№ 19 (20063)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Травень
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Хата погоріла, а сусід поживився

Петро ВИШЕНСЬКИЙ.

НЕДАРМА в народі кажуть: вибирай не хату — вибирай сусіда. Таки не пощастило з сусідом 49-річному мешканцю міста Кам’янське, що на Дніпропетровщині.

У чоловіка сталася біда: зайнялася хата. Рятувальники ДСНС прибули за викликом вчасно — вогонь вдалося швидко локалізувати і приборкати. Проте господар усе ж мав подбати про прихисток у родичів, що жили неподалік. Перебуваючи у стані сильного стресу, він, коли вже виходив із залитої пожежною піною і сповненої їдкого гару хати, забув замкнути вхідні двері. Цим скористався зловмисник — прокрався у відчинену домівку та поцупив звідти телефон власника і його банківську картку.

Погорілець виявив пропажу. Згодом з’ясувалося, що хтось чужий іще й спустошив його банківську картку. Ну не вогонь же гроші з неї «злизав»! Постраждалий чоловік звернувся до поліції. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний… 39-річний сусід погорільця, який іще й так удавано весь час співчував його горю. Але на той час, коли слідчі вийшли на його слід, злодійкуватий сусід уже продав телефон, а гроші з картки витратив на особисті потреби.

За погодженням із Кам’янською окружною прокуратурою крадієві повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 357 та 185 ККУ, де йдеться про крадіжку, привласнення чужого майна, ще й за обставинами, що посилюють вину. За інкримінованими статтями ласому до чужого добра сусіду «світить» до п’яти років позбавлення волі.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Хлібороби працюють
Читати
Експорт відновлюється, сировинний
Читати
Зросла кількість «п’яних» ДТП
Читати
Енергосистема потерпає
Читати
Борги примножуються
Читати
Посилюють атаки
Читати
Авторинок жвавішає
Читати
До уваги водіїв
Читати
Субсидії аграріям
Читати
Для відновлення країни
Читати
Допомога тваринникам
Читати
Сальдо від’ємне
Читати
Проблема з пільговиками
Читати





 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове