Вівторок, 4 червня 2024 року № 23 (20067)
http://silskivisti.kiev.ua/20067/print.php?n=54109

Дослівно

Геннадій Друзенко, правник, співзасновник Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова.

Днями Мольфар, один із ветеранів Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. М. Пирогова, завітав до свого ТЦК у Черкасах. Ветеран, який 2022 року рятував поранених у Бахмуті. Хамству та зверхності представника ТЦК не було меж. Бронювання Мольфара (він тепер працює в лікарні), мовляв, не таке. Висновок ВЛК «підозрілий». Усім своїм тоном і виглядом цей представник держави намагався переконати мого побратима, що нині саме він, тецекашник, — вершитель його долі. І плювати йому на закон. Захоче — мобілізує, не захоче — змилостивиться. Захоче — пошле у штурмовики, не захоче — можливо, й на лікарську посаду відправить... Такий собі божок у погонах...

Тоді Мольфар не витримав і розповів тецекашнику про свій досвід у Бахмуті та нагороду від Головнокомандувача ЗСУ «За сприяння війську». На що почув: «Така біжутерія в Інтернеті продається».

Тож, шановні Рустем Умєров та Головнокомандувач ЗСУ, знайте: в очах представника черкаського ТЦК ви роздавачі дешевої біжутерії. І не дивуйтеся, чому люди поважають ЗСУ і ненавидять ТЦК. І одні, й другі багато попрацювали, аби заслужити свій імідж.