Архів
Вівторок,
19 листопада 2024 року

№ 47 (20091)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:
  Версія для друку          На головну

Смачного!

ВОЛОСЬКИЙ горіх — незамінний продукт у раціоні пізньої осені. Пропонуємо кілька цікавих рецептів.

Горіховий паштет. 400 мл води, 200 г волоських горіхів, 3 маленькі зубчики часнику, 2 ст. ложки вершкового масла або рослинної олії. Дуже дрібно перетерти горіхи, розмішати у гарячій воді. Часник вичавити у масло, додати до горіхової суміші. За бажання можна додати трохи соку лимона, солі, улюблену спецію. Варити суміш на повільному вогні, поки вона не загустіє в однорідну масу. Вживати паштет холодним, із салатами, як закуску на хліб чи як соус до м’яса.

Горіхове печиво. 150 г горіхів, 50 г цукру, 40 г крохмалю, 4 яйця, цедра 1 лимона, ванілін. Жовтки розтерти з цукром, додати невеликі шматочки горіхів, цедру та ванілін. Білки окремо збити в густу піну, ложкою змішати з крохмалем та жовтком. На змащене деко ложкою викласти печиво. Випікати при 180 градусах до золотистого кольору.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Шукають вітру в полі
Читати
Найбільший урожай — на півдні
Читати
На соцстандарти нема грошей
Читати
Вивезли з-під обстрілів
Читати
Залишили під вартою
Читати
Менше звернень до судів
Читати
Iмпорт перевищує
Читати
Нарощують власний видобуток
Читати
Продовжено термін подання документів
Читати
Ось такі обсяги підтримки
Читати
«Дороговказ» для села
Читати
Привели гроші
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове