УСІМ відомо, що помідор, який доспів на кущі, пахучіший і смачніший,
ніж той, котрий зняли і поклали на дозрівання. Та й користь від нього
незрівнянно більша. Тому треба старатися, аби томати червоніли природним
шляхом. Наші поради стосуватимуться останнього підживлення у серпні та простих
прийомів агротехніки, що забезпечить достигання.
За працю й
віддяка — уже незабаром опускатимемо у сховище новий урожай. Але так само, як
гарна господиня ніколи не насипле їжу в немиту тарілку, так і не слід засипати
у погріб із рештками торішньої городини цьогорічну. Отож поговоримо про
генеральне прибирання льоху, зокрема його дезінфекцію. Найголовніше тут —
провести профілактику появи цвілі, яка дуже важко виводиться, а ще, стверджують
учені, грибок вельми шкідливий.
Ну і знову
подамо рецепти заготовок, бо пора така, що аби встигнути. Правила консервування
компотів, фруктового пюре стануть темою одного з матеріалів. Дуже смакуватиме
взимку густе повидлочко з млинцями, буде чим начинити пироги.