![]() |
|
|
||||||
|
||||||||
|
||||||||
| ||||||||
|
Хом’яки в саду ![]() ![]()
Зберігаємо насіння правильно ПЕРЕД закладанням на тривале зберігання обов’язково треба очистити насіння від сміття, відкалібрувати за розміром, підсушити. Для відділення мезги, опушення...![]()
Передзимні роботи на пасіці Василь ДЮБА. ЯК І ВСІ суспільні комахи, медоносні бджоли взимку не поринають у сон, а живуть звичайним активним життям — годуються, рухаються, реагують на зовнішні подразники,...![]()
Айва дозріває у жовтні ![]() ![]()
Чому гинуть кімнатні троянди «Я дуже люблю троянди і періодично купую квітуючі екземпляри в горщиках (як правило, імпортні). Але жодна з них надовго в мене не прижилася. Може, підкажете,...![]()
Укриваємо клематис «Не один рік у нашому садку ростуть клематиси. На зиму знімаємо їх з опори, обрізаємо та укриваємо. Минулої весни, коли відкрили, виявилося, що всі пагони об’їдені...![]()
| ЗАГАЛЬНОВІДОМО, що фруктові дерева садять або навесні, або восени. І якщо вишня і слива «любить» весну, то для яблунь і груш сприятливіший осінній період. Головне не запізнитися, зробити це під час опадання листя з дерев чи відразу після листопаду. Правильно підготувавши посадкову яму та «комфортно» розмістивши в ній саджанець, ви виконаєте одну з основних умов для безперервного розвитку і рясного плодоношення дерева. Адже фруктові ростуть на одному місці десятки років, і якщо ви не матимете належної віддачі від них, то потім задумаєтесь, а чи все було зроблено як слід. Щоб не припуститись помилок при садінні, уважно прочитайте матеріал у наступному «ДГ». Тільки й чути нарікання на захмарні ціни на продукти, зокрема твердий сир. Але ж хіба українська господиня не знайде виходу із ситуації? Раніше лише плавлений сир виготовляли в домашній умовах, а тепер ширяться рецепти і твердого. Було б тільки молоко та бажання. Й час нині сприятливий — молоко переважно високої жирності. А ми вам допоможемо, надрукувавши загалом нескладні технології варіння сиру. Подамо й рецепти таких популярних марок, як моцарелла, адигейський. З додаткових складників — в основному те, що знайдеться вдома.
|