|
|
|||||||
|
||||||||
|
||||||||
| ||||||||
|
Хом’яки в саду «Підкажіть, будь ласка, як боротися з хом’яками. Руді звірята зовсім знахабніли, бігають по ділянці й нікого не бояться, поїдають коренеплоди; від них страждає...
Зберігаємо насіння правильно ПЕРЕД закладанням на тривале зберігання обов’язково треба очистити насіння від сміття, відкалібрувати за розміром, підсушити. Для відділення мезги, опушення...
Передзимні роботи на пасіці Василь ДЮБА. ЯК І ВСІ суспільні комахи, медоносні бджоли взимку не поринають у сон, а живуть звичайним активним життям — годуються, рухаються, реагують на зовнішні подразники,...
Айва дозріває у жовтні САМЕ слово «айва» прийшло до нас з турецької мови. А поети Сходу красу жінок порівнювали з ніжною красою плодів айви. Своїм зеленкувато-жовтим забарвленням...
Чому гинуть кімнатні троянди «Я дуже люблю троянди і періодично купую квітуючі екземпляри в горщиках (як правило, імпортні). Але жодна з них надовго в мене не прижилася. Може, підкажете,...
Укриваємо клематис «Не один рік у нашому садку ростуть клематиси. На зиму знімаємо їх з опори, обрізаємо та укриваємо. Минулої весни, коли відкрили, виявилося, що всі пагони об’їдені...
| ЗАГАЛЬНОВІДОМО, що фруктові дерева садять або навесні, або восени. І якщо вишня і слива «любить» весну, то для яблунь і груш сприятливіший осінній період. Головне не запізнитися, зробити це під час опадання листя з дерев чи відразу після листопаду. Правильно підготувавши посадкову яму та «комфортно» розмістивши в ній саджанець, ви виконаєте одну з основних умов для безперервного розвитку і рясного плодоношення дерева. Адже фруктові ростуть на одному місці десятки років, і якщо ви не матимете належної віддачі від них, то потім задумаєтесь, а чи все було зроблено як слід. Щоб не припуститись помилок при садінні, уважно прочитайте матеріал у наступному «ДГ». Тільки й чути нарікання на захмарні ціни на продукти, зокрема твердий сир. Але ж хіба українська господиня не знайде виходу із ситуації? Раніше лише плавлений сир виготовляли в домашній умовах, а тепер ширяться рецепти і твердого. Було б тільки молоко та бажання. Й час нині сприятливий — молоко переважно високої жирності. А ми вам допоможемо, надрукувавши загалом нескладні технології варіння сиру. Подамо й рецепти таких популярних марок, як моцарелла, адигейський. З додаткових складників — в основному те, що знайдеться вдома.
|