Архів
Вівторок,
27 жовтня 2020 року

№ 82 (19830)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар

Добрий господар

Сторінку підготували

Тетяна РОЗДОБУДЬКО

і Лариса ЛАВРЕНЕНКО.

  • Світ захоплень

Як в оранжереї...

Людмила ШУНКОВА.

м. Іванків

Київської області.

ОЛЬГА Леонідівна Дудар із села Кухарі, як і більшість представниць прекрасної статі, любить розводити квіти. Серед них і різні види кімнатних рослин. Та найбільше...

 

Небажана ожина

СУЧАСНІ гібриди ожини дедалі більше завойовують популярність серед садівників. Ця культура приваблює неабиякими смаковими, дієтичними та лікувальними властивостями...

 

Врятуймо стару яблуню

НАПЕВНО, у багатьох садках знайдеться стара яблуня, яка виросла заввишки 10-12 м, займає багато місця, а її плодоношення перемістилося на периферію крони. На...

 

Щоб краще неслися

ДОСВІДЧЕНІ птахівники вважають за краще робити зерносуміші самостійно і на їх основі готувати мішанки для курей-несучок.
Крейда, мушлі або гашене вапно...

 

Розведення цесарок та їх утримання

ЗОВНІ цесарка схожа на індичку і курку одночасно. М’ясо цієї птиці смачне і високої якості, у неї гарна несучість. Птахівникам лише потрібно розібратися в основних...

 

Духовка: газова чи електрична?

БЕЗ духовки кухня не кухня. Ні тобі запеченого м’яса, ні тушкованої капусти, ні булочок, ні тортиків.
А яку краще поставити — електричну чи газову? Відмінностей...

 

Риба зі свого ставочка

РОЗВОДИТИ рибу в домашніх умовах цілком реально.
Початок справи — оренда або створення водойми.
Придивляючись до водойми, щоб орендувати її для...

 

МИНУЛИ ті часи, коли скромний із досить дрібними синенькими ягодами виноград ріс далеко не на кожному обійсті (мова передусім про центральні й північні регіони), й таким господарям заздрили і просили лозу для розмноження. Апетит, як то кажуть, приходить під час їди. Власники ділянок хочуть мати все кращі сорти, які б відповідали їхнім смакам і бажанню переробляти сонячну ягоду на вино, соки тощо. Тому в наступному куточку подамо матеріал про живцювання виноградної лози, щоб мати її, «як у сусіда». В цьому ділі необхідно дотримуватись таких правил: належний час заготівлі чубуків, вибір частини куща, яка гарантовано дасть високоякісні саджанці, та власне процес нарізання і зберігання майбутнього посадкового матеріалу.

Ще одна стаття буде присвячена тому, як «відірвати від серця» і викинути речі, які захаращують ваш життєвий простір попри те, що ваші руки не торкалися їх роками або й десятиліттями. Йдеться не про дорогі раритети, котрі передасте майбутнім поколінням, а про звичайнісінький непотріб того роду, який і «з’їсти гидко, і викинути шкода». Отже, розпочнемо перед зимою генеральне прибирання.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове